Gokkasten

Als je een liefhebber bent van typisch Nederlandse gokkasten die je bijvoorbeeld in de vele gokhallen kan vinden, dan is het vrij lastig om deze ook online te kunnen spelen. Dit komt omdat je tijdens je zoektocht al vrij snel uit zal komen bij online casino's en daar bieden ze toch vooral videoslots en classic slots aan. Natuurlijk zijn deze ook leuk, maar het is toch echt wat anders. Gelukkig zijn er wel degelijk gokbedrijven met websites waar je als speler terecht kan voor een mooie verzameling gokkasten. Neem bijvoorbeeld One, zij bieden een mooie verzameling online gokkasten aan die zijn gebaseerd op de Nederlandse speelautomaten. Daarnaast hebben ze onlangs ook veel videoslots aan hun spelassortiment toegevoegd van verschillende gaming providers (Amatic, Betsoft, Endorphina, Pariplay en Stakelogic). Het leuke is dat je zonder registratie gratis de gokkasten kan uitproberen met 10 euro fictief speelgeld. En je kan de gokkast gewoon op nieuw laden om weer 10 euro beschikbaar te hebben.

Jackpot Timer gokkast

Om een voorbeeld te geven van een schitterende typisch Nederlandse gokkast, bovenstaand een afbeelding van de Jackpot Timer gokkast. Van de "Timer' zijn er veel populaire varianten en deze is met name erg leuk omdat het bovenspel 4 rollen heeft. Je kan dus met een inzet van 20 credits de 4 rollen laten draaien waarbij je te maken hebt met 10 winlijnen. Aangezien er 8 meters aanwezig zijn, kan je mooi door gokken tot je 1600 credits hebt gewonnen. En natuurlijk is er een jackpot element waardoor je in één keer 800 credits kan winnen.

Gold Lines gokkast

Gold Lines heeft well wat weg van de Jackpot Timer, maar is eerder gebaseerd op de "Random Runner". Je start met het onderpel en winsten worden gelijk beschikbaar voor het bovenspel. Je kan kiezen uit bet 4 (4 win-lijnen), bet 8 (8 win-lijnen) of bet 16 (16 win-lijnen). De in het bovenspel behaalde winsten worden verdeeld over de 10 meters en dat zijn er lekker veel. Zodoende kan je doorspelen in de hoop alle meters tot de 200 credits te vullen met een totale winst van 2000 credits.

One

Waarom zou je voor de One website kiezen als liefhebber van gokkast spellen..? Zoals gezegd kan je daar rekenen op een mooie verzameling "Nederlandse" gokkasten en videoslots die je ook nog eens allemaal gratis kan spelen. En als je met echt geld een gokje wil wagen, dan zal je helemaal de voordelen t.o.v. de fysieke speelautomaten leren kennen. De gokkasten in een gokhal betalen namelijk gemiddeld gezien rond de 80% van alle echt geld inzetten weer als winst uit. Bij de online gokkasten van One is dit percentage rond de 97 procent. De winkans is online dus vele malen hoger en daarnaast zijn de maximale prijzen ook hoger te noemen. Nog een voordeel is het gegeven dat je bij One kan rekenen op leuke extra's. Een eerste storting wordt namelijk beloond met een mooie bonus. Hierdoor krijg je meer speeltegoed in je account, dan je daadwerkelijk gestort hebt. Verder kan je regelmatig rekenen op promoties als Free Spins en worden er soms gokkast toernooien gehouden.

Gokken met echt geld

Natuurlijk is het leuk om vanaf je eigen computer een gokje te wagen, mede omdat dit 24/7 mogelijk is. Er zit echter ook een nadeel aan... Dankzij het hoge gemiddelde uitbetaalpercentage zal je vaak winsten behalen. Niks mis mee zou je denken, maar het maakt het hierdoor misschien wel lastig om verantwoord te blijven spelen. Gokkasten zijn kansspelen waarbij je gelijk de uitkomst zien en mede hierdoor is de kans op onverantwoord speelgedrag wat hoger dan bij andere kansspelen en dan vooral als je gevoelig bent voor het ontwikkelen van een gokverslaving. Verantwoord spelen start bij je zelf! Ga niet online gokken als je jonger bent dan 18 jaar (wat sowieso niet is toegestaan). Speel nooit met geld wat je eigenlijk niet kan missen! Stel limieten in via je One account en dan houdt je het zeker leuk. En wordt het toch een probleem..? Durf om hulp te vragen. One zal je zeker op weg helpen, verantwoord spelen is bij hun namelijk ook een belangrijke peiler.