Disclaimer;

De kans dat deze pagina bezocht wordt is erg klein, desondanks is het als webmaster verstandig om een disclaimer online te plaatsen. Dit bied in ieder geval de duidelijkheid over het aanbod van een website en de aansprakelijkheid. We hebben er bewust voor gekozen om geen lap tekst te plaatsen die niet te begrijpen is. Dus gewoon een begrijpelijke en vooral korte tekst:

Geldwinspellen heeft o.a. als doel het promoten van diverse online games aanbieders middels diverse webmaster programma's (affiliatie sites). We bieden dus niet zelf de online spellen aan. We kunnen dus niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de spelletjes, afhandeling van uitbetalingen enz. Tevens hebben we geen enkele zeggenschap over de inhoud of andere kenmerken van de games en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Dit wil echter niet zeggen dat we niet bereid zijn uw eventuele vragen te beantwoorden. Immers we promoten al jaren de diverse spelletjes en zijn aardig op de hoogte van het "hoe en waarom".

De gebruikte afbeeldingen komen o.a. van de genoemde webmaster programma's en vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopie├źn, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden.

De gebruikte teksten zijn gebaseerd op de inhoud van de betreffende websites.