Online Bingo

Online bingo spelen staat garant voor een aantal gezellige uurtjes en hoeft niet veel geld te kosten. De gezelligheid zit hem niet alleen in het bingo spel, maar zeker ook in de mogelijkheid om te chatten met je medespelers. Hierdoor wordt online bingo spelen niet alleen maar "een gokje wagen", maar ook een gezellig en sociaal gebeuren. Sta dan ook niet raar te kijken als opeens iedereen je feliciteert als je een prijsje gewonnen hebt.

Online Bingo

Waar kan ik online bingo spelen? Er zijn een heleboel bingo platforms, maar de meeste richten zich op de internationale kansspelen markt. Dit betekend dat ze niet speciaal ontwikkeld zijn voor Nederlandse spelers en dus Engelstalig zijn. Niet dat dit een probleem hoeft te zijn, maar het zou toch leuk zijn als je ergens bingo kan spelen met vnl. Nederlandse tegenspelers. Immers dit maakt het in de chat wel zo gezellig en makkelijk. Nou zijn er wel enkele bingo aanbieders waarbij het lijkt alsof ze speciaal gericht zijn op Nederlanders, maar als je dan hun website bezoekt is alles Engelstalig. Vanzelfsprekend hebben wij zeker wel een aanrader voor je en zelfs één die al heel wat jaartjes op de Nl markt actief is:

Jogo Bingo

Bij Jogo Bingo is zo'n 90% van alle spelers Nederlander en alle bingorooms worden dagelijks op elk moment van de dag gevuld met voldoende spelers om een gezellig spel met mooie prijzen potten te kunnen garanderen.

Je bezoekt Jogo Bingo door op de bovenstaande afbeelding te klikken. Je zal hun Nederlandstalige website bereiken met beknopte informatie. Zodra je op "Start Jogobingo" klikt, zal er een nieuw venster openen met het bingoplatform. Houd er wel rekening mee dat deze in flash is. Je hoeft dus niks te downloaden en je kan dus gewoon in je browser spelen, mits je flash geïnstalleerd hebt (wat meestal wel het geval zal zijn). Je zal gelijk een scherm zien waar je kan inloggen op je account. Aangezien je deze nog niet hebt en gelijk registreren niet nodig is, kan je klikken op "ik ben een nieuwe speler". Je kan dan even een gast naam invullen en gelijk kennis kunnen maken met Jogo Bingo. Er zijn een aantal bingorooms waar je gratis kan spelen. Het is wel zo dat je dan met slechts 2 kaarten tegelijk kan spelen, maar daar staat wel weer tegenover dat je het bingospel kan leren kennen zonder dat het je een cent kost. Nog leuker wordt het als je zonder echt geld inzet toch kleine geld prijsjes wint die je kan gebruiken voor de echt geld bingorooms.

Natuurlijk wordt het nog spannender als je met echt geld bingo gaat spelen. Bij Jogobingo heb je de keuze uit 5 t/m 50 cent per bingo kaart. Klik dan wel eerst op "Speel voor echt geld", waarna je de mogelijkheid krijgt om zonder account geld te storten via een 0909 betaal telefoonnummer. Je speelgeld zal dan worden gekoppeld aan je telefoonnummer. Wij raden je echter aan om eerst een account aan te maken. Dit kost slechts een paar minuten de tijd en biedt vele voordelen. Zo wordt je saldo gekoppeld aan je account en hoef je niet elke keer na het spelen je saldo te laten koppelen aan je tel.nr.

Bij Jogo Bingo kan je als je 50 euro winst hebt behaald, deze laten uitbetalen (desgewenst op je bankrekening). Je aanvraag wordt binnen drie werkdagen verwerkt.